TIENS Csoport elnyerte a 2013-as "Human Resource Management Tianjin fejlett közösségek és egyének" címmel

2014.03.22 08:50

TIENS Csoport elnyerte a 2013-as "Human Resource Management Tianjin fejlett közösségek és egyének" címmel
2014/03/17
Tianjin Üzleti Szövetség szavazást az emberi erőforrás menedzsment kiválóság kollektív és egyéni tevékenységek, a TIENS Csoport és Miss Bai Ping, elnök elnyerte a "2013 Tianjin emberi erőforrás gazdálkodás fejlett közösségek és az egyének, a" tiszteletbeli cím. Az esemény, hogy kiemelje és nyilvánosságra fogalmát és tapasztalatát Tianjin vállalatok a fejlett emberi erőforrás menedzsment, humán erőforrás menedzsment ösztönzési kiváló csapat és egyéni céljából hatékony, eredményes és gyors fejlődését. TIENS Csoport megkapni ezt a kitüntetést a város Humánerőforrás és Szociális Biztonsági Hivatal, a Szövetség és a Városi Enterprise TIENS Csoport emberi erőforrás menedzsment teljes mértékben megerősítette.

Az "Emberi erőforrás gazdálkodás fejlett közösségek és egyének," a választás, Tianjin Üzleti Szövetség valamennyi résztvevő vállalatok szigorú minősítő vizsga, vizsgálat és interjúk egységes nyilvánosság, szelekciós munka akár négy hónapig, Tiens Group tapasztalt a rétegek kiválasztás és értékelés, és megnyerte a díjat stand több mint 100 vállalat vett részt.

TIENS Csoport elnöke Li Jinyuan, vezetése alatt elnök és Bai Ping már tapadt a munkajog, a célja, hogy biztosítsa a dolgozók érdekeit, kapott "harmonikus munkakapcsolatok Tianjin vállalati címben AAA osztályú Enterprise", "National Model munkaviszony" Honor lett kiváló humán erőforrás menedzsment csapat vezetője. A jövőben, az emberi erőforrás menedzsment, a TIENS Csoport tovább növeli a szintű emberi erőforrás menedzsment, és folyamatosan növeli az átfogó erőt, tartós és egészséges fejlődését. TIENS Csoport úttörő a kínai márkák, pozitív cselekvés felelőssége a fejlett gyakorlati tapasztalatok az emberi erőforrás menedzsment a TIENS Csoport járulékos sebességét escort megvalósításához a "kínai álom, Tiens Dream" szerepet játszanak, és hozzájárulnak a pozitív energiát!

https://www.tiens.com/NewsDetails.aspx?oid=5000&CategoryID=311