Tai Ji Sun Kórház és Egészségmenedzsment Központ

2014.03.07 13:11

2012.11.27.

 

Tai Ji Sun Kórház és Egészségmenedzsment Központ

A TIENS Nemzetközi Egészség- és Ipari Parkon belül működő Tai Ji Sun Kórház és Egészségmenedzsment Központ szeretettel várja az érdeklődőket!
Jó hír, hogy az intézmény termékei, szolgáltatásai is részét képezik a TIENS marketing terve szerinti jóváírásoknak.
A részleteket itt találja.

világszínvonalú szolgáltatások,

kb 1,3 milliárd Euró márkaértékű,

17 éves világcég-csoport,

több ezer éves egészségkultúra tapasztalata

A Tai Ji Sun Nemzetközi Egészségügyi Központ Tianjinban, Kínában található a Tiens Nemzetközi Ipari Park területén, melynek alapterülete több mint  1 négyzetkilométer.

A Tiens Cégcsoport létrehozta ezzel Kína legnagyobb független egészségügyi szolgáltató centrumát, ahol a legmagasabb minőséget kereső felhasználóknak nyújtanak egészségügyi szolgáltatásokat.

A Tai Ji Kórház Nemzetközi Egészségügyi Menedzsment Központ, integrálja a nyugati és a hagyományos kínai kultúrát követő kínai orvoslást. Megismerheti ezáltal a világ bármely részéről érkező a kínai kultúrát, és élvezheti a kínai egészségmegőrző  kultúra alapján a "egészségügyi ipar" erőteljesen fejleszteni az egészségügyi tudomány és a technológia, javítása

A minőség és az egészségügyi szolgáltatások szintjének. Építsd nagyszabású orvosi szolgáltatások ipari lánc, építeni, és optimalizálja az ipari lánc az egészségügyi szolgáltatások, a betegségek megelőzése, a korai diagnózis, kezelés és a rehabilitáció képességeit, és végül építeni egy valódi értelmében "egészségügyi technológia innovációs rendszer", "az egészségügyi menedzsment és szolgáltatási rendszer oktatási és egészségügyi rendszer ", hogy valóban javítani az egészségi tudományok és egészségügyi szolgáltatások, valóban emberközpontú, és fokozza a lakosság életminőségének és az életminőséget.
Tai Chi Sheng Hospital Center for International Health Management támogató eszközök:

* a világ legfejlettebb PET-CT,

* dual-source CT,

* MRI,

* biokémiai automata futószalagon az orvosi berendezések.

Nemzetközi osztályú létesítmények: beleértve a

* Nemzetközi Konferencia Központ több mint 7000 elhelyezésére tiszteletére a

* Nemzetközi Ballroom 3000 ember dolgozik,

* több mint 4600 ágyas, 4 csillagos, 5 csillagos, 7-csillagos szálloda, ahol  egyidejűleg lehet tiszteletreméltó 9 államelnök és 90 miniszteri szintű VIP nagyságot a kínai Tang Hotel hivatott elhelyezni

* részleges szilikát ásványi anyagokban gazdag a különböző ritka ásványok és nyomelemekben gazdag, több mint 2800 méterrel a föld alatt a kréta korból feltörő 93 ° C Spa , az ideális egészség, nyaralás, konferencia, szabadidős és a közösség.


Tai Ji Kórház Nemzetközi Egészségügyi Management Center, számos világhírű szakértőt kért fel együttműködésre: az egészségügyi miniszter tanácsadóként több mint 30 országban, 18 a National Academy of Sciences és a mester a kilenc kínai orvoslás dékánja ország orvosi játszanak tanácsadói feladatokat, az USA, Németország, Nagy-Britannia, Japán , Dél-Korea, Kína Tajvan és más a világ egészségügyi kezelés, egészségügyi, rehabilitációs, szépség és egyéb szempontok a jól ismert szakértők és professzorok a konzultációs csapat.
Tai Ji Hospital Center for International Health Management beállítja egészségügyi menedzsment, az átfogó rehabilitáció, a kozmetikai orvostudomány és az oktatás, a kutatás egésze, a legújabb egészségügyi menedzsment koncepciók, kiemelve az egészségügyi jellemzőit Kínai Orvoslás és a kezelés a betegség "elmélet, a tudomány, ésszerű csomagot egészségügyi menedzsment és szolgáltatási folyamatok tartalmát, humánus, meleg és figyelmes szolgáltatást, mint egy hagyományos, így a vendégek élvezhetik a "one-stop, személyre szabott, magas színvonalú egészségügyi szolgáltatások.


Tai Ji V Health Management koncepció:

egy modern egészségügyi koncepció (fizikai, pszichológiai és szociális alkalmazkodó) és egy új egészségügyi modell (bio - pszicho - szociális), valamint a kezelés a betegség, mint egy útmutató használata révén irányítási módszereket és eszközöket az egyes vagy csoportok általános egészségi állapot és az egészségügyi hatásainak átfogó kockázati tényezők felismerésével, felmérésével, hatékony beavatkozások, és folyamatos nyomon követése.

Érjük el a legnagyobb egészségügyi ellátásokat minimális befektetés mellett.

https://www.tiens.hu/uploads/fck/file/TaJiSun.pdf

https://tiensbazis.com/sites/default/files/pdf-800x563.jpg?a=1800