A TIENS Csoport elnöke, ENSZ tisztségviselők Kína első Nemzetközi Egészségügyi Fórumán

2014.03.07 13:46

2013.12.07.

A TIENS Csoport elnöke, ENSZ tisztségviselők Kína első Nemzetközi Egészségügyi Fórumán

2013 november 8-án és 9-én megrendezésre került az első "Nemzetközi Egészségügyi Fórum" és a "Kína Gyógyászati Enciklopédiája 2013 évi Konferencia"

2013 november 8-án és 9-én a nemzetközi egészségügyi és környezetvédelmi szervezetek, a Nemzetközi Turisztikai Szövetség, "Kína Gyógyászati Enciklopédiája" Munkabizottság, Kína Népegészségügyi és Tisztiorvosi Alapítvány közös szervezésében megrendezésre került az első "Nemzetközi Egészségügyi Fórum" és a "Kína Gyógyászati Enciklopédiája 2013 évi Konferencia" (a továbbiakban: Közgyűlés). A nagyszabású rendezvényt Pekingben tartották. 

Mint különleges vendéget, a TIENS Csoport elnökét, Mr Li Jinyuant is meghívták, hogy vegyen részt a találkozón.

az ENSZ és a világ számos tisztségviselője, tudósok, szakértők, vállalkozók, mintegy 700 ember vett részt az ülésen:

 "Nemzetközi Egészségügyi Fórum" és a "Kína Gyógyászati Enciklopédiája 2013 évi Konferencia" a nagyteremben

       A megnyitó ünnepségen, az ENSZ főtitkára, Ban Ki-moon video beszédében kiemelte, hogy az Egyesült Nemzetek Szervezet alap feladata az emberi egészségért folytatott tevékenységek támogatása. A Nemzetközi Egészségügyi Fórum azért jött létre, hogy a résztvevők közösen tegyenek az emberiség egészséges fejlődéséért. 

Li Jinyuan TIENS elnök (balra), az ENSZ főtitkár-helyettese Tegegnework Gettu (középen), helyettes külügyminiszter Li Baodong (jobbra):

Ezt követően mondott beszédet Vuk Jeremic a nemzetközi egészségügyi és környezetvédelmi szervezetek elnöke, Li Baodong, helyettes külügyminiszter, Tegegnework Gettu, az ENSZ főtitkár-helyettese, illetve Wang Guoqiang, a Nemzeti Egészségügyi és Családtervezési Bizottság igazgatóhelyettese.

A konferencia ideje alatt Li Jinyuan elnök elfogadta a CCTV és más média interjúfelkérését, amelyeken beszámolt a TIENS Csoport egészségügyi iparban történő fejlesztési stratégiájáról, valamint a Tai Ji Sun Kórház és Nemzetközi Egészségügyi Menedzsment Központ működéséről adott át egy részletesebb leírást:

Az egészség az alapja az emberi túlélésnek és a fejlődésnek. A társadalmi előrhaladás feltétele, hogy több megértést és tudatosságot vigyünk a köztudatba az emberi egészséggel kapcsolatban. Az egészségügyben új lehetőségek felderítésére építve szélesebb körű egészségügyi szolgáltatást nyújthatunk, amely a fenntartható emberi fejlődés fontos feltétele is egyben. A TIENS Csoport elkötelezte magát az "emberi egészség megőrzése" és "a szociális szolgáltatások" fogalmának gyakorlatba ültetése terén. Ez a legfontosabb egészségügyi ipar fejlesztési stratégia, amelyért együtt kell működnie az ENSZ-nek és más nemzetközi egészségügyi szervezeteknek is, hogy tevőlegesen hozzájáruljanak a globális emberi egészség javításához.